sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Kirveelle töitä! VHS!

Kirveelle töitä! Hauska elokuva, mutta miksi taas pääosassa ruma ja lihava mies???? Kun naispääosassa on Malin Åkerman, jolla kyllä on vetävämmät vermeet Watchmen filmissä... 
     Vakavasti puhuen on kammottavaa tämä ei pelkästään elokuva-alan pyörittämä verinen illuusio millaisen anorektisen silikonisen tyhjän sarjakuvahahmon naisen pitää olla, kun mies taas... En pidä siitäkään kun lihava ruma mies on sivuhenkilönä kirjoitettu hauskaksi ja filmifriikiksi, mutta nuoret laihat naiset bimboiksi ja vailla merkittäviä ominaisuuksis, henkisiä.

V/H/S oli ensin ällöttävä, sitten turha, lopulta pelottava. Mukava myyntikikka kertoi kuinka jengí voi pahoin näytöksissä...

Linkit 
 Cottage Country (2013) IMDb
 Malin Åkerman IMDb
  V/H/S IMDb 






Kirveelle töitä! VHS - Official Trailer 2012

Lambert Wilson on oikeasti vampyyri ;)

Saiturin pörsissä myytiin halvalla dvd-elokuvia: 9 dvd.n itse valkkaamani satsin ostin yhteensä 15€, jossa oli sisällä 13 leffaa, kun kaksi dvd.tä sisälsi kolme filkkaa. Jos tässä perehdyn vain satsin historiallisiin pukudraamoihin.. Mukana menossa Lambert Wilson ( Dante 01, Matrix 2-3, Arkkitehdin vatsa ) joka sopisi myös vampyyriksi erinomaisen luustonsa ja mittavan nenänsä ansiosta. Hän on syystäkin: Flawless :)

La princesse de Montpensier IMDb

torstai 13. maaliskuuta 2014

Ääniä ääniä, sumerilaisia ääniä, ki-äh-häh-häh

) Evil Dead ja magnetofooni ) Evil Dead ja kramofooni ) ) Conjure of Sacrifice (with actual record from the skeleton key) )

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Olen katsonut ratkirimukkaita zombie-ralleja

kuten Abraham Lincoln Vs. Zombies ja Cockneys vs Zombies (2012). Ja vihonviimestä manausta ;) Tänään katsoin Night Visions festivaalien blokkaaman [REC]3 GENESIS. Riemukasta. Ekstrapojona kornin hitin Eloise käyttö. Apropoo, mietin mikä yhteys on näillä etelän vetelän mailla joissa on olevinaan hirveä macho-meininki, mutta musiikki on niin naurettavan lällyä kissanpierua! Paitsi tietenkin alakulttuureissa ja muussa undergroundissa. Säpinää hääjuhlissa! Partneri soikoon! Claran moottorisahalla tuunatusta hääpuvusta tullee hieno halloween-asu. Todella komea kuva. )
Abraham Lincoln Vs. Zombies - Official Trailer )
 Cockneys vs Zombies (2012) Trailer )
The Last Exorcism Part II Official Trailer #2 (2013) [REC]3 GENESIS - Trailer Oficial

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Ennen Tarantinoa meillä oli Peckinpah!

Katsoin juuri paranoia-kuvauksen Osterman´s weekend tähtinään hunajaiset Rutger Hauer ja Dennis Hopper. Ja John Hurt on nimensä veroinen. Ennen Tarantinoa meillä oli Peckinpah!!

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Mailmanloppu tullee! Kirjoitti isä päiväkirjaansa


Mailmanloppu tullee - kolmas maailmansota käsillä 60-luvulla! Näin pelättiin jo Pohjoisessa ennen muinoin. Kuuban ohjuskriisi! Cúban missile crisis. October 22, 1962. Korjausta otsikkoon: enhän minä isäni päiväkirjoja lue, vaan teinikalenterita! Ja luvan kansa. Mutta päiväkirja on parempi sana, the Journal. Miltä kuulostaisi Jonathan Harkerin teinikalenteri? Aivan.

Yle: Historia: Mies joka pelasti maailman ( Kesto: 52 min ) linkissä
" Lokakuussa 1962 Kuuban ohjuskriisi oli suistaa maailman uuteen suursotaan. Neuvostoliittolaisessa sukellusveneessä aiottiin jo laukaista ydintorpedo, mutta varakapteeni Vasili Arhipov asettui vastustamaan iskua. "


Lissää: Roots of the Cuban Missile Crisis (2001) doku linkissä