keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Ainoa säädyllinen kuva jossa Robert Carlyle on jalkojeni välissä

Tässä
Ainoa säädyllinen kuva jossa Robert Carlyle on jalkojeni välissä:

yksi lempielokuvistani on Rahat ja henki! vuodelta 1999, Plunkett & Macleane: "Stand & Deliver!" Musiikkina ihana Adam Ant . Muissa rooleissa mm ihana Alan Cumming ja Jonny Lee Miller, joista kumpikin on luonut jenkeissä sukseeta prime time tai kiinnostavissa sarjoissa - eihän se mitään, mehän olemme heidät huomanneet jo vuosikausia sitten. Mukana piipahtavat myös tulevat Little Britain heebot. Ja tietysti Christian Camarcon roolihahmolla on upea kävely - elämänsä viimeinen... Christian tuli sittemmin tutuksi Dextersistä kylmäautomurhaajana, hrrr. .Once Upon A Time In The Midlands Official Trailer! . Tittelintuure, huh huh!

tiistai 14. toukokuuta 2013

Sean Harris, vähintäänkin eriskummallinen hirviö

Sean Harris, vähintäänkin eriskummallinen hirviö. Sean Harris, vähintäänkin eriskummallinen hirviö, roisto tai palkkamurhaaja. Ian Curtisina elokuvassa 24 hour party people, Creep, Borgiat - maan ja taivaan valtiaat, Ashes to Ashes... 24 hour party people filmissä MINUSTA Sean Harris oli paaaaaaaaaaaaaaljon Ian Curtisempi kuin [Controlissa ollut] Sam Riley. Apropoo, Sean Harrisin ja Sam Rileyn tiet kohtasivat Brighton Rock uudelleen filmatisoinnissa, jonka näin eilen. Brighton Rock, 2011, kiveäkin kovempi... We are Mods! We are Mods! We are, We are , We are Mods! Kummallista kyllä - diinarit 60-luvulla hakkasivat modeja ja 80-luvulla punkkareita. Onko vika hiusrasvassa? ihanassa ja napakassa Ashes to Ashes sarjassa on täydellinen musiikki, ja Sean Harris näyttelee tietenkin miestä joka vetää liipasimesta - ja hunajainen ja traaginen Alex vaipuu koomaan / kasarille. Creep, muistaakseni, 2004. Sain tämän elokuvan lahjaksi - kun arvelivat, että tykkäisin. Tykkäsin toki! Mielenkiintoinen genre - metroverkostot, alamaailmat, hirviöt, silpomiset, likainen tila - kuten Saw:sta lähtien. ja Borgias. Hm. Yksi lempparikirjoistani on Lucrezia Borgian elämänkerta - siinä on myös ihanat vintage-kannet, ja olen ollut todella lätkässä Cesare Borgiaan - huh huh. Mutta tässäkin laatusarjassa on nuorison esittäjät palkattu jotenkin piéleen. Ehkä Lucreazia ja Cesare ovat minulle niin vahvoja ja ikuisia ja intohimoisia hahmoja ettei kukaan höllywood-näyttelijä yllä. Borgiat - maan ja taivaan valtiaat sarja on suuruudenhulluudella tavalla Neil Jordanin käsialaa milteipä kauttaaltaan - mikä on erinomaista. Erityisen kaunkista on lämpimän punaisen käyttö, myös hunajan, konjakin ja pronssin sävyt kankaissa ja valaisussa on hekumallista. Michelettoa näyttelevä Sean Harris on vihdoinkin saanut sarjassa pitkän roolin. Tosin olen aivan sekaisin kun olen katsonut eri järjestyksissä Da Vincin demomeita, Borgioita ja jopa Hannibal elokuvaa, että kuka on kuka, ja missä ajassa elän....

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

10 eurolla 5 dvd:tä: Fassbinder: Martha, Kiertotie ( Detour, film noir ), Kunniaton (Infamous), Ernst Lubitsch: Onnemme on vaarassa, The Great Flamarion (Erich Von Stroheim)

Ärkkäri myi viisi klassikkoa hintaan 10 €, edullista, mahtava paketti screwball-komediaa, film noiria, aueteuria, Kylmäverisesti.

Fassbinder: Martha, 1974 IMDb,
Ernst Lubitsch: Onnemme on vaarassa, (That Uncertain Feeling) 1942, IMDb,
Ernst Lubitsch IMDb
: Detour, Kiertotie, 1945, IMDb,
: Suuri Flamarion (1945)  Suuri Flamarion , parasta: Erich Von Stroheim .
Kunniaton (2006)
aivan, kannattaa sijoittaa 10 euroa Fassbinderiin, film noiriin, släpstickiin tai screw ball komediaan, vai olikohan tämä sänkykamarafarssi ja vekkuliin Truman Capote elämänkertaan, Kylmäverisesti..


MARTHA (1974) - 720°
Ann Savage Discusses Detour
Onnemme on vaarassa (1941) "That Uncertain Feeling"
The Great Flamarion sample
THE GREAT FLAMARION - Erich Von Stroheim. Mutta Kunniaton eli Infamous kyllä pesi mennen tullen Capoten, ja kestää monta katsomiskertaa, siinä on outo, energinen ja postiivinen vire, ja Toby Jones on vuoden paras näyttelijä, ja erityisen upeea työtä tekee seisomis-asennoillaan jotka ovat kuin suoraan kreikkalaisilta patsailta... Myös huivien käyttäminen ja köyttäminen on erinomaista... .Infamous (2006) - Truman Capote on Humphrey Bogart - Toby Jones .

Lee Pace on tuttu ihanasta Pushing Daisies sarjasta, jossa kysyttiin, onko sinulla kaulin taskussa, vai oletko iloinen minut nähdessäni... Daniel Craig taas oli hieno Hanif Kureishin aina kiinnostavissa töissä tällä kertaa filkassa The Mother, mutta Sylvia Plath filmatisoinnissa esitti niin vistoa miestä että.  No oikeassa elämässäkin runolija Sylvia Plathin puoliso oli niin visto että.